Siirry sisältöön

Työelämä­palvelut

Suomen Diakoniaopiston työelämäpalvelut perustuvat asiakkuuksiin ja kumppanuuksiin.

Suomen Diakoniaopiston työelämäpalvelut perustuvat asiakkuuksiin ja kumppanuuksiin. Se, mitä työelämäpalveluissa teemme, riippuu siitä, mitä sinä työnantajana tarvitset.

Toiminnan lähtökohtana on tarpeiden ja ratkaisujen kartoittaminen yhteistyössä. Olemme strateginen kumppani, kun tarvitset pitkäjänteistä kumppania ratkaisemaan osaajapulaa ja syventämään, laajentamaan ja päivittämään henkilöstösi osaamista. Olemme myös kehittävä kumppani, jonka kanssa voit tarttua oman alasi, työn ja osaamisen kehittämiseen erilaisten projektien ja hankkeiden muodossa. Lisäksi olemme arjen kumppani, jonka kanssa on mahdollista etsiä ratkaisuja nopeasti akuutteihin rekrytoinnin ja osaamisen kehittämisen haasteisiin.

Kumppanuudet ja verkostomainen työskentely on työelämäpalveluissa kaikkien työtä.

Osaamisen kehittämisen välineenä meillä ovat perustutkinnot ja niiden tutkinnonosat, ammatti- ja erikoisammattitutkinnot ja tutkinnonosat ja maksullisena palveluna toteutetut lyhytkoulutukset. Tutkintokoulutuksia toteutamme pääsääntöisesti oppisopimuskoulutuksena ja kaikki koulutukset suunnittelemme yhteistyössä työnantajan kanssa. Sisällön painotukset, toteutustavan ja aikataulut suunnittelemme aina siten, että koulutusten saatavuus ja vaikuttavuus vastaa osaamisen kehittämisen tarpeita.