Siirry sisältöön

Kosmetiikka­neuvoja

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto

Kosmetiikkaneuvoja opastaa asiakkaita tuotteiden käytössä. Kosmetiikkaneuvojaksi voi opiskella Suomen Diakoniaopistoon kuuluvassa SKY-Opistossa.

Suomen Diakoniaopistoon kuuluvassa SKY-Opistossa voit opiskella kosmetiikkaneuvojaksi Helsingissä, Alppikadulla. Opiskeluaika on keskimäärin 2–3 vuotta.

Helsinki, Alppikatu.

Opiskeluaika 2–3 vuotta.

Tutkinnon laajuus 180 osaamispistettä.

Kenelle kauneudenhoitoalan opiskelu sopii?

Alan opiskelu voi sopia sinulle, jos

– olet kiinnostunut kosmetiikasta ja erilaisista kauneudenhoitotuotteista
– olet asiakaspalveluhenkinen ja pidät ihmisten kanssa työskentelyssä
– tykkäät myyntityöstä
– sinulla on hyvät esiintymis- ja vuorovaikutustaidot.

Kosmetiikkaneuvojaksi opiskelu Suomen Diakoniaopistossa

Opintojesi aikana pääset erikoistumaan kiinnostuksesi mukaan joko ihonhoidon tai hius- ja kauneudenhoidon neuvonnan osaamisalaan. Kosmetiikkaneuvojaksi valmistut hius- ja kauneudenhoidon neuvonnan osaamisalalta.

Alppikadun tunnelmallinen kampus tarjoaa upean ja työelämälähtöisen ympäristön kauneudenhoitoalan opiskelulle. Samoissa tiloissa toimii opetushoitola SKYOKauneus, jossa pääset harjoittelemaan aitoja asiakaskohtaamisia opintojesi alusta alkaen. Opettajat ja ohjaajat tukevat sinun ja opiskelijatiimisi oppimista.

Koulutuksellamme on pitkät juuret, jotka alkavat Suomen ensimmäisestä kauneudenhoitoalan koulusta, Académie Scientifique Beauté:sta. Meiltä saat arvostetun alun tarinallesi kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilaisena.

Tutkinnon perusteisiin voit tutustua Opintopolussa.

Kosmetiikkaneuvoja työelämässä

Kosmetiikkaneuvojana opastat asiakkaita ihon- ja hiustenhoidossa. Valmistuttuasi osaat suositella asiakkaille sopivia tuotteita ja palveluita sekä ohjata niiden käytössä. Tunnet erilaiset trendit ja tekniikat, joilla asiakas saa parhaat puolet irti kosmetiikasta!

Voit työskennellä esimerkiksi

– maahantuonnissa, myynnissä tai konsultoinnissa
– kosmetiikkaliikkeissä
– tavaratalojen kosmetiikkaosastoilla
– viihde- ja media-alalla.

Hae opiskelemaan