Siirry sisältöön

Sovinnon palvelut

Oletko työn ja koulutuksen ulkopuolella oleva nuori tai aikuinen?

Toimintakeskus Sovinto tarjoaa yhteisön, yksilöllistä tukea ja monipuolista toimintaa, johon on helppo tulla ja hyvä olla.

Alle 30-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille tarjoamme etsivää nuorisotyötä ja monipuolista nuorten työpajatoimintaa. Sovinnon aikuistyössä tarjoamme yksilöohjausta, avointa ryhmätoimintaa sekä vapaaehtoistyötä yli 30-vuotiaille.

Toimintakeskus Sovinto sijaitsee Helsingin Vallilassa osoitteessa Mäkelänkatu 56 B, 2.krs.

Tavoitteet

Kohtaamme jokaisen tasavertaisesti ja välittäen. Toiminnassamme tavoitellaan sosiaalista vahvistumista, työelämä- ja arjen taitojen karttumista ja tulevaisuuden suunnitelmien selkeytymistä. Sovinnolla pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin.

Haluamme, että jokainen toimintaamme osallistuva voi löytää oman polkunsa kohti mielekästä elämää.

Menetelmät

Toimintamme perustuu sosiaalipedagogiseen ajatteluun ja toimintaan – eli yhteisöllisyyteen, toiminnallisuuteen, luovuuteen, tasavertaiseen ja välittävään kohtaamiseen.

Käytämme toiminnassamme ratkaisu- ja voimavarakeskeisiä, yhteisöllisiä, toiminnallisia sekä luovia menetelmiä. Meillä voit tavata ihmisten lisäksi myös eläimiä!

Toiminta

Avoimissa ryhmissämme voit tavata uusia ihmisiä eri taustoista ja kokeilla uusia asioita. Sovinnon toiminnassa pääsee kokeilemaan erilaisia asioita, kuten hyvinvointia tukevia harrastuksia. Toiminnassa pääsee myös opettelemaan uusia taitoja, kuten suomen kieltä tai ruoanlaittoa.

Sovinnolla on mahdollisuus saada yksilöllistä tukea elämäntilanteesi selvittelyyn tai tulevaisuuden suunnitelmien selkiyttämiseen.

Nuorten työpajalla pääsee harjoittelemaan työyhteisössä olemista ja vahvistamaan erilaisia arkeen ja työelämään liittyviä taitoja. Voit tutustua kädentaito- tai puualan työtehtäviin sekä löytää oman polkuasi kohti koulutusta tai työelämää.

Tarkemmat kuvaukset toiminnastamme löydät rullaamalla sivua alas.

Olet tervetullut Sovinnolle juuri sellaisena kuin olet!

Yhteydenotot

Voit selata työntekijöiden tietoja toiminnoittain tai jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomall Katso yhteystiedot alla olevista linkeistä.

Löydät meidät myös somesta! Ota Sovinto seurantaan Facebookissa, Instagramissa.

Valitse alla olevista sopivin vaihtoehto:(Pakollinen)
Haluatko, että Toimintakeskus Sovinnosta otetaan sinuun yhteyttä?(Pakollinen)