Siirry sisältöön

Hakupalvelut

Opiskelija ja hakija saa henkilökohtaista neuvontaa.

Suomen Diakoniaopiston hakupalvelut auttaa sinua, kun haluat kysyä koulutuksista tai opiskelemaan hakemisesta.

Hakupalvelut palvelee 

Sähköposti: info@sdo.fi (maanantai–perjantai)

Infonumero: 09 7750 2700 (maanantai–perjantai kello 9–15:00).

Opinto-ohjaajan ajanvaraus hakijalle

Hakupalvelumme vastaavat ensisijaisesti hakemiseen ja koulutukseen liittyvissä kysymyksissä. Laajemmissa opiskeluasioissa (esim. osaamisen tunnustaminen aiemmista opinnoista, tutkinnon täydentäminen, sopivan koulutuksen etsiminen) voit varata etätapaamisen opinto-ohjaajallemme ajanvarauskalenterista. HUOM! Vahvistusviesti ja Teams-linkki saattaa mennä roskapostiin, joten tarkista viestisi myös sieltä.

Tietoa valintojen toteuttamisesta

Toteutamme opiskelijavalinnat valintapäivissä, jotka järjestetään pääsääntöisesti kampuksilla. Kaikki valintapäivämme ovat maksuttomia. Lähetämme valintapäiväkutsut ja valintapäätökset sähköpostilla. Lue lisää valintaperusteistamme Opiskelijavalinnan perusteet.

Jatkuvan haun hakijoille, joiden äidinkieli on muu kuin suomi, järjestämme mahdollisesti kielikokeen. Kielikoe on osa valintaprosessiamme eikä siitä anneta erillistä todistusta.

Koulutustarjontamme on esillä Hae opiskelemaan -sivustolla sekä myös Opintopolussa.

Meiltä valmistuneet opiskelijat voivat tarvittaessa tilata virallisen todistuskopion osoitteesta opintotoimisto@sdo.fi

Oppilaitosta vaihtamassa tai toista osaamisalaa etsimässä? 

Koulutuksiimme haetaan aina avoinna olevina hakuaikoina.

Poikkeuksena, jos hakuaikaa ei ole meneillään:

  • Jos opiskelet toisessa oppilaitoksessa ja olet vaihtamassa oppilaitosta esimerkiksi muuton tai sopivamman osaamisalan takia, voit hakea opiskelemaan SDOlle samaan tutkintoon myös hakuaikojen ulkopuolella. 

TAI

Jos olet jo valmis lähihoitaja/kosmetologi/nuoriso-ohjaaja/lastenohjaaja/kokki/tarjoilija ja haluat suorittaa saman tutkinnon toisen osaamisalan lisäkoulutuksena.

Näissä tapauksissa ota sähköpostitse yhteyttä hakupalveluihimme: info@sdo.fi

Ilmoita sähköpostissasi seuraavat asiat: koko oikea nimesi, syntymäaika, osoite ja postinumero, matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä mille kampuksellemme haluat hakea: Helsinkiin, Lahteen tai Ouluun.

Erityisen tärkeää on, että liität viestiisi tutkintotodistuksesi ja/tai opintorekisteriotteesi tai linkin Oman Opintopolun suoritustietoihin. Ilman liitteitä ja kaikkia pyydettyjä tietoja emme voi käsitellä yhteydenottoasi.