Siirry sisältöön

Tukea rekrytointiin – Tiitus

Diakoniaopiston urapalvelu Duunittamo auttaa työnantajia löytämään työntekijöitä, keikkalaisia tai oppisopimusopiskelijoita.

Haluaako organisaationne tarjota mahdollisuuden tulevaisuuden työntekijälle? Etsitkö työntekijöitä, keikkalaisia, oppisopimusopiskelijoita, opiskelijoita projekteihin tai oppimaan työpaikalle? Tiesitkö, että voit nyt solmia oppisopimuksen myös aikaisempaa lyhyemmäksi ajaksi esimerkiksi yhden tutkinnonosan ajaksi? SDO:n ura- ja rekrytointipalvelut Duunittamo auttaa työnantajia löytämään sopivia osaajia!

Ota yhteyttä, autamme mielellämme: SDO:n Ura- ja rekrytointipalvelut Duunittamo, Anna Suvilaakso, anna.suvilaakso@sdo.fi 050 437 3112.

Tavoita opiskelija virtuaalisella työpaikkatorilla Tiituksessa!

Parhaiten tavoitat Suomen Diakoniaopiston ja usean muun oppilaitoksen opiskelijat rekrytointisovellus Tiituksen kautta osoitteessa www.tiitus.fi/sdo . Tiituksen käyttö on työnantajille ilmaista. Opiskelijat selaavat työpaikkoja omalla kännykällään Tiitus-sovelluksessa tai nettisivulla (Työpaikkatori).

Voit hyödyntää Tiitusta kahdella tavalla, työpaikkojen ilmoituskanavana ja rekrytointijärjestelmänä:

 • A. Voit julkaista työpaikkailmoituksen Tiituksessa ulkoisella linkillä, jolloin haku ohjautuu haluamallesi rekrytointisivustolle tai yrityksen yleiselle nettisivulle, kerro ilmoituksessa miten hakeminen tapahtuu
 • B. Jos hyödynnät Tiitusta rekrytointijärjestelmänä, pystyt ilmoitusten julkaisun lisäksi hoitamaan koko hakuprosessin: tarkastele ja lajittele hakemuksia, chattaa hakijoiden kanssa. Tässä tapauksessa opiskelija hakee työpaikkaa lähettämällä oma Tiituksessa luotu profiili (netti-cv), jota lähetysvaiheessa täydentää lyhyellä hakemuksella. Tutustu opiskelijan esimerkkiprofiiliin.

Palvelun nettisivusto: www.tiitus.fi/sdo

Näin otat palvelun käyttöön

 1. Rekisteröidy palveluun www.tiitus.fi/sdo (yläkulmassa painike Kirjaudu, valitse Työnantaja ja Luo yritysprofiili). Jatkossa kirjaudut palveluun samalta sivulta.
 2. Valitse kumppanioppilaitokseksi Suomen Diakoniaopisto sekä muut oppilaitokset
 3. Luo yritysprofiili
 4. Julkaise työpaikkailmoituksia (valitse myös tässä vaiheessa oppilaitokset, kenelle työpaikkailmoitus näkyy) tai selaa avoimia osaajaprofiileja.

Ohjeet ja usein kysytyt kysymykset

Tekniset ongelmat: tiitus.fi/yhteystiedot/tiitus-support/

Vinkkejä työnantajalle Tiituksen käyttöön

 • Voit kohdentaa ilmoituksen SDO:n opiskelijoille tai tavoittaa usean eri oppilaitoksen opiskelijat yhdellä ilmoituksella. Valitse rekiströitymisvaiheessa kiinnostavat oppilaitokset ja ilmoituksen lisäämisvaiheessa voit vielä päättää kenelle näistä oppilaitoksista ilmoitus näkyy eli valitse oppilaitokset myös ilmoitukseen erikseen.
 • Ilmoitukseen kannattaa aina lisätä työpaikan sijainti näkyvyyden varmistamiseksi, ja jos toimintaa on useilla paikkakunnilla suosituksena on lisätä jokaiselle paikkakunnalle oma ilmoitus.
 • Kohdennettujen hakujen lisäksi Tiitukseen kannattaa lisätä pitkäkestoisia ilmoituksia, jos työntekijöiden tarve on jatkuvaa (esim. keikkatyö)
 • Merkitse ilmoitukseen toivomasi tutkinto ja opintojen vaihe, mahdollinen ikäraja.
 • Sovelluksen avulla voit myös etsiä esimerkiksi sopivia työntekijöitä selaamalla avoimia osaajaprofiileja.

Rekisteriseloste