Siirry sisältöön

Suomen Diakoniaopistosta valmistui kevään aikana yli 600 opiskelijaa

Valmistujaisia juhlittiin Suomen Diakoniaopiston kaikilla kampuksilla 31.5.2024. Valmistuneita on alustavasti yhteensä yli 600, mutta määrä tarkentuu loppujen kirjausten myötä.

Suurin osa keväällä valmistuneista opiskelijoista on suorittanut ammatillisen perustutkinnon. Suomen Diakoniaopisto kouluttaa pääasiassa työvoimapula-aloja, joten vastavalmistuneilla on suuri merkitys suomalaiselle työelämälle, joka on nyt saamassa sote- ja palvelualoille uusia, osaavia ammattilaisia.

Perustutkinnoista valmistui yli 400 uutta ammattilaista

Ammatillisesta koulutuksesta voi valmistua pitkin vuotta. Pääasiassa valmistumiset ajoittuvat loppukevääseen ja joulukuuhun.

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoista lisää osaamista työelämään

Keväällä juhlitaan myös lyhyemmistä koulutuksista valmistuneita. Tänä keväänä lähes 100 opiskelijaa valmistui ammattitutkinnoista tai erikoisammattitutkinnoista. Lämpimät onnittelut jokaiselle!

Ovet auki seuraavaan elämänvaiheeseen

Suomen Diakoniaopistossa voi käydä myös valmentavia koulutuksia, joiden kautta on helpompi ponnistaa seuraavaan elämänvaiheeseen.

Esimerkiksi aikuisten perusopetus on tarkoitettu aikuisille, jotka eivät ole suorittaneet perusopetuksen oppimäärää. Suomen Diakoniaopistossa voi opiskella myös vaativan erityisen tuen TELMA-koulutuksessa sekä tutkintokoulutukseen valmistavassa TUVA-koulutuksessa.

  • TUVA-koulutuksen suoritti noin 64 opiskelijaa.
  • TELMA-koulutuksen suoritti 6 opiskelijaa.
  • Aikuisten perusopetuksesta sai päästötodistuksen noin 20 opiskelijaa.

Paljon onnea jokaiselle valmistuneelle ja koulutuksensa päättäneelle! Katso kaikki keväällä 2024 Suomen Diakoniaopistosta ammattiin valmistuneet opiskelijat, jotka ovat antaneet luvan nimensä julkaisuun.

Valmistunut opiskelija! Muista liittyä tästä linkistä alumniyhteisöömme!

Suomen Diakoniaopisto on yksityinen ammatillinen oppilaitos, jolla on vahva arvopohja. Lämminhenkiset kampuksemme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Oulussa ja verkossa. Vuosittain meillä opiskelee noin 4700 opiskelijaa eri koulutuksissa: ammatillisten tutkintojen lisäksi tarjoamme muun muassa täydennyskoulutusta, valmentavaa koulutusta ja aikuisten perusopetusta. Oppimisen pääosassa on aina opiskelija. Suomen Diakoniaopisto on saanut ammatillisen koulutuksen laatupalkintokilpailun kunniamaininnan vuosina 2022 ja 2024. Lue lisää sdo.fi.