Siirry sisältöön

SDO laajenee verkossa – Jukka Koivisto verkkokampuksen tiimipäälliköksi

Tulevaisuudessa Suomen Diakoniaopistossa voi opiskella entistä joustavammin ja mistä päin Suomea tahansa. Laajennamme verkkokampuksen koulutustarjontaa ja digitalisoimme koulutusta. Kehityssuuntaa vahvistaa verkkokampuksen tiimipäälliköksi rekrytoitu Jukka Koivisto. 

Olemme valinneet KM Jukka Koiviston tiimipäälliköksi organisoimaan ja kehittämään laajentuvan ja kehittyvän verkkokampuksemme toimintaa. Jukka on työskennellyt Suomen Diakoniaopistossa viitisen vuotta digipedagogisena asiantuntijana vastuullaan mm. verkkokampuksen kehittäminen.  

”Verkkokampus on jatkossa entistä vahvemmin yksi kampuksistamme, jolla on saavutettava ja laadukas koulutustarjonta. Lähdemme rakentamaan vuoden 2024 alusta verkkokampuksen tiimiä strategiaan kirjattujen tavoitteidemme mukaisesti”, toteaa Merja Ahtikari

Verkkokampus kehittyy arvopohjan mukaisesti 

Jukalla on tehtävässä vaadittu vankka kokemus digitaalisen opetuksen kehittämisestä ammatillisessa koulutuksessa sekä verkkokurssien ja -oppimateriaalien tekemisestä. Jukka siirtyy tehtävään sovitusti lokakuun aikana. 

”Verkkokampus on yksi keskeinen osa koulutustarjontaamme, mutta koulutuksen digitalisaatio on muutakin kuin verkkokampus. Digitiimi jatkaa opetus- ja ohjaushenkilöstön digipedagogisena tukena yhdessä digimentoreidemme kanssa. Monimuotoiset koulutuspolut vaativat digipedagogisia ratkaisuja oikeastaan kaikissa koulutuksissamme”, Merja muistuttaa.  

Verkkokampuksen kehittämistä tehdään SDO:n arvopohjalta, mikä näkyy esimerkiksi kohtaamisten mahdollistamisessa. Toisaalta opettajalla on verkkokursseilla mahdollisuus kehittää myös omaa digiosaamistaan.  

“Opiskelijoillemme verkkokampus tarjoaa joustavan tavan edistää opintojaan. Opistomme arvoissa korostetaan opiskelijan kohtaamista ja myös verkkokampus tarjoaa hienoja mahdollisuuksia opiskelijoiden kohtaamisiin. Opettajalle verkkokursseilla opettaminen antaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia kehittää omia pedagogisia taitoja”, Jukka toteaa.

Lisätietoja antavat:

Merja Ahtikari, merja.ahtikari@sdo.fi
koulutusjohtaja, Suomen Diakoniaopisto

Jukka Koivisto, jukka.koivisto@sdo.fi
tiimipäällikkö, Suomen Diakoniaopisto