Siirry sisältöön

Uudistuva ja moninainen vammaistyö Uudellamaalla, ESR+

RahoittajaHämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, ESR+
Hankkeen kesto01.11.2023 - 31.10.2026

Hankkeen tavoitteet

Uudistuva ja moninainen vammaistyö Uudellamaalla hankkeen tavoitteena on vahvistaa ja lisätä tietoisuutta vammaistyöstä sekä vähentää ennakkoluuloja. Erityisesti halutaan lisätä nuorten ja maahanmuuttajataustaisten henkilöiden tietoisuutta vammaistyön opiskelu- ja työmahdollisuuksista. Hankkeella haluamme vaikuttaa siihen, että meillä on myös tulevaisuudessa riittävästi osaajia vammaisalalla.

Hankkeen toteutus

SDO keskittyy hankkeessa vastaamaan laajennetun yhteisön johtamisen valmennuksesta ja uuden yhteisöavustajakoulutuksen suunnittelusta ja pilotoinnista. Lisäksi SDO on aktiivisesti mukana hankkeen eri toimijoiden kanssa tehtävässä yhteistyössä.

Hankkeessa työskentelevät:

Projektipäällikkö
Katja Lammi,
katja.lammi@sdo.fi,
p.050 302 12 48

Hanketyöntekijä
Antti Parviainen
antti.parviainen@sdo.fi
p.050 599 74 90

Lisätietoja hankkeesta

Hankkeen päätoteuttajana toimii Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) ja osatoteuttajina Suomen Diakoniaopiston (SDO) lisäksi Helsingin Diakonialaitoksen säätiö (HDL), Tukena-säätiö (ent. Kehitysvammaisten palvelusäätiö, KVPS) ja Kirkkopalvelut (STEP-koulutus). Hankkeen mahdollista ESR+ (Hämeen ELY keskus). Hanke on alkanut marraskuussa 2023 ja kestää lokakuulle 2026 saakka.

Hankkeen tulokset

Linkki hankkeen yhteisille nettisivulle:
https://uvva.diak.fi/

Seuraa meitä somessa: #UVVAhanke

Suomen Diakoniaopisto Katja Lammi katja.lammi@sdo.fi 0503021248