Siirry sisältöön

Hoiva-avustajien koulutus, JOTPA

RahoittajaJatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus, JOTPA
Hankkeen kesto01.11.2022 - 31.03.2024

Hankkeen tavoitteet

Hanke tiedottaa ja kertoo hoiva-avustaja koulutuksesta Päijät-Hämeen alueella. Tarkoituksena saada innostettua alanvaihdosta kiinnostuneita ja työelämän ulkopuolelta tulevia hakijoita hoiva-alan koulutukseen ja töihin matalalla kynnyksellä. SDO:lle tavoitteena saada 10 uutta opiskelijaa tästä kohderyhmästä sekä lisää hakijoita sosiaali- ja terveysalalle kaikenkaikkiaan. Hankkeella tuemme kaikkien hoiva-avustajaopiskelijoiden teoria- ja työssäoppimisen opintoja kunkin yksilöllisen tarpeen mukaisesti.

Hankkeen toteutus

Koulutuskeskus Salpauksen ja Suomen Diakoniaopiston yhteinen viestintä- ja tiedotuskampanja hoiva-avustajan koulutuksesta ja työstä sekä mahdollisuuksista opiskella käynnistyy marraskuussa 2022. Molemmissa oppilaitoksissa käynnistyy hoiva-avustaja opinnot 11/2022-3/2023. Aloitusmahdollisuuksia on useita. Opinnot toteutetaan matalankynnyksen opintoina, mikä tarkoittaa yksilöllisen tuen mahdollisuutta sekä teoriaopintoihin että työssäoppimiseen, ohjausta on tarjolla! Opiskella voi oppisopimuksessa ja monimuoto-opintoina, myös työvaltaisesti. Opiskelumahdollisuus jatkuu maaliskuuhun 2024 saakka.

Lisätietoja hankkeesta

Hankeen päävastuu on Koulutuskeskus Salpauksella ja SDO on yhteistyökumppani. Molemmilla oppilaitoksilla on omat opiskelijamäärätavoitteet.

Suomen Diakoniaopisto Birgitta Volotinen birgitta.volotinen@sdo.fi +358 50 502 7568