SDO Koekeittiö
Sturenkatu 21, Helsinki
Sturenkatu 21, Helsinki
Haluatko syödä lounasta iloisessa seurassa? Vai etsitkö herkkuja juhlapöytään? Koekeittiöstä on tarjolla molemmat
– SDO:n kokkiopiskelijoiden valmistamana.
Suomen Diakoniaopiston kokkiopiskelijat valmistavat päivittäin vaihtuvia kahvila- ja lounastuotteita Sturenkadun kampuksella. Myös verkkokaupan tuotteet vaihtuvat sesongin mukaan ja toimintaamme rytmittää opiskelijoiden lukukausi.
Henkilökunnan suosikkeja ovat lähes päivittäin paistuvat kanelikierteet ja joka kolmannen viikon maanantaina tarjoiltava siskonmakkarakeitto. Hyvällä tuurilla voi kohdalle osua myös pizzaperjantai!
Lounas viikko 38
15.9. – 19.9.
Maanantai
Makkarakeitto
Kasvis-borssikeitto
Pannukakku ja omena-raparperihillo
Tiistai
Broiler-juureskiusaus
Kasvismoussaka
Mustikkapiirakka
Keskiviikko
Koskenlaskijan lohipasta
Kasvispastapaistos
Kerroskiisseli
Torstai
Broilerpihvit ja currykastike
Perunasose
Kikiherne-kasvispihvit
Lime- valkosuklaa rahka
Perjantai
Uuniohrapuuro ja mustikkakeitto
Riisipuuro
Täytetyt sämpylät
Kurkkaa verkkokaupastamme, löytyisikö sieltä jotain herkullista juhlapöytään. Tarjolla on muun muassa herkullisia salaatteja, piirakoita ja täytettyjä leipiä. Tuotteet vaihtuvat sesongin mukaan.
Joulun saaristolaisleivälle ja vapun munkeille meillä on jo vakiotilaajat!
Opiskelijatöistä voit kysellä myös lisää sähköpostilla raca@sdo.fi
Kampus sijaitsee Sturenkatu 21 kiinteistön perällä. Tule rohkeasti ajoluiskaa alas!
Suomen Diakoniaopistossa voit opiskella kokiksi Helsingissä, Sturenkadun kampuksella. Kokiksi valmistut ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta. Perustutkinnon opiskelu kestää 2–3 vuotta.
Uusia kokkiopiskelijoita meillä aloittaa viiden viikoin välein. Avoimet haut löydät koulutushausta.