SDO Koekeittiö
Sturenkatu 21, Helsinki
Sturenkatu 21, Helsinki
Haluatko syödä lounasta iloisessa seurassa? Vai etsitkö herkkuja juhlapöytään? Koekeittiöstä on tarjolla molemmat
– SDO:n kokkiopiskelijoiden valmistamana.
Suomen Diakoniaopiston kokkiopiskelijat valmistavat päivittäin vaihtuvia kahvila- ja lounastuotteita Sturenkadun kampuksella. Myös verkkokaupan tuotteet vaihtuvat sesongin mukaan ja toimintaamme rytmittää opiskelijoiden lukukausi.
Henkilökunnan suosikkeja ovat lähes päivittäin paistuvat kanelikierteet ja joka kolmannen viikon maanantaina tarjoiltava siskonmakkarakeitto. Hyvällä tuurilla voi kohdalle osua myös pizzaperjantai!
Opiskelijoiden työjärjestys vaikuttaa kahvilan ja lounasravintolan aukioloaikoihin.
Lounas viikko 36
1.9. – 5.9.
Maanantai
Hernekeitto
Porkkanasosekeitto
Ahvenanmaan pannukakku
Tiistai
Naudanmaksa höystö
Perunamuussi
Gruusialainen kaalipata
Appelsiinikiisseli ja salmiakkivaahto
Keskiviikko
Chili con carne
Meksikolainen papupata
Riisiä
Mango-kookos smoothie
Torstai
Kirjolohipihvit
Valkosipulikermaperunat
Kikherne-kasvispihvit
Kaura-rusinakeksit
Perjantai
Kana-juurespata
Riisiä
Kukkakaali gratiini
Mansikka-raparperirahka
Kurkkaa verkkokaupastamme, löytyisikö sieltä jotain herkullista juhlapöytään. Tarjolla on muun muassa herkullisia salaatteja, piirakoita ja täytettyjä leipiä. Tuotteet vaihtuvat sesongin mukaan.
Joulun saaristolaisleivälle ja vapun munkeille meillä on jo vakiotilaajat!
Opiskelijatöistä voit kysellä myös lisää sähköpostilla raca@sdo.fi
Kampus sijaitsee Sturenkatu 21 kiinteistön perällä. Tule rohkeasti ajoluiskaa alas!
Suomen Diakoniaopistossa voit opiskella kokiksi Helsingissä, Sturenkadun kampuksella. Kokiksi valmistut ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta. Perustutkinnon opiskelu kestää 2–3 vuotta.
Uusia kokkiopiskelijoita meillä aloittaa viiden viikoin välein. Avoimet haut löydät koulutushausta.