SDO Koekeittiö
Sturenkatu 21, Helsinki
Sturenkatu 21, Helsinki

Haluatko syödä lounasta iloisessa seurassa? Vai etsitkö herkkuja juhlapöytään? Koekeittiöstä on tarjolla molemmat
– SDO:n kokkiopiskelijoiden valmistamana.

Suomen Diakoniaopiston kokkiopiskelijat valmistavat päivittäin vaihtuvia kahvila- ja lounastuotteita Sturenkadun kampuksella. Myös verkkokaupan tuotteet vaihtuvat sesongin mukaan ja toimintaamme rytmittää opiskelijoiden lukukausi.
Henkilökunnan suosikkeja ovat lähes päivittäin paistuvat kanelikierteet ja joka kolmannen viikon maanantaina tarjoiltava siskonmakkarakeitto. Hyvällä tuurilla voi kohdalle osua myös pizzaperjantai!
Lounaslista viikko 44
27.10. – 31.10.
Maanantai
Siskonmakkarakeitto
Kasvis-borssi
Pannukakkua ja hilloa
Tiistai
Broiler-juureskiusaus
Kasvismoussaka
Mustikkapiirakka
Keskiviikko
Koskenlaskijan lohipasta
Punajuuripasta
Kerroskiisseli
Torstai
Broilerpihvit ja tomaattikastike
Perunasose
Kikherne-kasvispihvit
Lime-valkosuklaarahka
Perjantai
Uuniohrapuuro
Riisipuuro
Rusinasoppa
Täytetyt sämpylät
Tarvitsetko apua juhlien järjestämiseen?
Kurkkaa verkkokaupastamme, löytyisikö sieltä jotain herkullista juhlapöytään. Tarjolla on muun muassa herkullisia salaatteja, piirakoita ja täytettyjä leipiä. Tuotteet vaihtuvat sesongin mukaan.
Joulun saaristolaisleivälle ja vapun munkeille meillä on jo vakiotilaajat!
Opiskelijatöistä voit kysellä myös lisää sähköpostilla raca@sdo.fi
Kampus sijaitsee Sturenkatu 21 kiinteistön perällä. Tule rohkeasti ajoluiskaa alas!
Suomen Diakoniaopistossa voit opiskella kokiksi Helsingissä, Sturenkadun kampuksella. Kokiksi valmistut ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta. Perustutkinnon opiskelu kestää 2–3 vuotta.
Uusia kokkiopiskelijoita meillä aloittaa viiden viikoin välein. Avoimet haut löydät koulutushausta.