Siirry sisältöön

Monta onnistumista: noin 600 opiskelijaa valmistui kevään aikana Suomen Diakoniopistosta

Valmistujaisia juhlittiin Suomen Diakoniaopiston kaikilla kampuksilla 31.5.2023. Valmistuneita on alustavasti yhteensä noin 600 mutta määrä tarkentuu loppujen kirjausten myötä. 

Suurin osa keväällä valmistuneista opiskelijoista on suorittanut ammatillisen perustutkinnon. Suomen Diakoniaopisto kouluttaa pääasiassa työvoimapula-aloja, joten vastavalmistuneilla on suuri merkitys suomalaiselle työelämälle usean maakunnan alueella. Onnea uudet ammattilaiset ja onnea työelämä – olette saamassa kentälle uusia, hienoja ammattilaisia. <3

Perustutkinnoista valmistui noin 400 uutta ammattilaista

  • Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta lähihoitajaksi valmistui yli 230 uutta ammattilaista. Valmistuneiden määrä oli tänä keväänä hieman suurempi kuin vuoden 2022 keväällä.
  • Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnosta valmistui noin 120 opiskelijaa, osa lastenohjaajiksi ja osa nuoriso- ja yhteisöohjaajiksi.
  • Helsingin kampuksilta valmistui kosmetologiksi kymmenkunta opiskelijaa, ja kokiksi ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta parikymmentä opiskelijaa.
  • Puhtaus- ja kiinteistöalan perustutkinnosta valmistui n. kuusi opiskelijaa.

Ammatillisesta koulutuksesta voi valmistua pitkin vuotta. Pääasiassa valmistumiset ajoittuvat loppukevääseen ja joulukuuhun.

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoista lisää osaamista kentälle

Keväällä juhlitaan myös lyhyemmistä koulutuksista valmistuneita. Tänä keväänä n. 126 opiskelijaa valmistui ammatti- tai erikoisammattitutkinnoista. Lämpimät onnittelut jokaiselle!

Ovet auki seuraavaan elämänvaiheeseen

Suomen Diakoniaopistossa voi käydä myös valmentavia koulutuksia, joiden kautta on helpompi ponnistaa seuraavaan elämänvaiheeseen.

Esimerkiksi aikuisten perusopetus on tarkoitettu aikuisille, jotka eivät ole suorittaneet perusopetuksen oppimäärää. Suomen Diakoniaopistossa voi opiskella myös vaativan erityisen tuen TELMA-koulutuksessa sekä ihka uudessa tutkintokoulutukseen valmistavassa TUVA-koulutuksessa.

  • Tuva-koulutuksesta valmistui noin 56 opiskelijaa.
  • Telma-koulutuksesta valmistui 5 opiskelijaa.
  • Aikuisten perusopetuksesta valmistui 12 opiskelijaa.

Paljon onnea jokaiselle valmistujalle ja koulutuksen päättäneelle! Muista myös liittyä alumniyhteisöön >>

Suomen Diakoniaopisto on työelämän omistama ammatillinen oppilaitos, johon mahtuu monia tarinoita ja monia onnistumisia. Kampuksemme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Oulussa ja verkossa. Meillä opiskelee vuosittain lähes 4000 opiskelijaa, mutta kampuksemme ovat ihmisenkokoisia ja ystävällisiä. Meille mahtuu erilaisia ihmisiä ja oppijoita, joista jokaiselle löytyy oma polku. Tutustu ja hae opiskelijaksi: sdo.fi