Siirry sisältöön

Etuudet

Päätoimisena opiskelijana sinulla on mahdollisuus saada opintososiaalisia etuuksia. Varmista opintoetuudet ennen opintojen aloittamista.

Opiskelijan etuudet

Kun toimit päätoimisena opiskelijana, sinulla on mahdollisuus saada opintososiaalisia etuuksia. On tärkeää varmistaa opintoetuudet ennen opintojen aloittamista. Opiskelutodistuksen tai muun oppilaitoksen antaman selvityksen voit pyytää opintotoimistosta.

Suomen Diakoniaopisto vastaa tarvittavien oppimateriaalien, työvälineiden sekä suoja- ja työvaatteiden hankinnasta niille opiskelijoille, jotka kuuluvat oppivelvollisuuden piiriin.

Opintotuki

Opintotukea kannattaa hakea sähköisesti Kelasta. Lomakkeita on saatavilla myös Kelan toimistoista.
Lisätietoa opintoetuuksista saat Kelan sivuilta ›

Työllisyysrahaston Ammattitutkintostipendi ammattiin valmistuville opiskelijoille.

Matkustaminen

Päätoiminen opiskelija voi hakea opiskelija-alennuksia matkustamiseen VR:ltä, Matkahuollosta tai HSL:ltä. Osa opiskelijoista on myös oikeutettu koulumatkatukeen, jota haetaan Kelalta. Lue alennukseen oikeuttavat ehdot allaolevista linkeistä.

Matkahuolto ›
HSL ›
Koulumatkatuki ›

Muista myös opiskelijakortti Slice!

Suomen Diakoniaopiston opiskelijana olet oikeutettu maksuttomaan digitaaliseen Slice-opiskelijakorttiin. Kortti toimii valtakunnallisesti virallisena todistuksena opiskeluistasi Suomen Diakoniaopistossa, ja se tarjoaa pääsyn tuhansiin opiskelijaetuihin ympäri Suomen. 

Lue lisää ja lataa kortti

Lisätietoja

Opintotoimistot ›