Siirry sisältöön

Nuorten työpajatoiminta Sovinto AVI 4/2023-3/2024

RahoittajaAluehallintovirasto, AVI
Hankkeen kesto01.04.2023 - 31.03.2024

Hankkeen tavoitteet

Sovinnon Nuorten työpaja on työpaja 17-29 -vuotiaille nuorille, jotka etsivät omaa polkuaan. Työpaja on valmennusyhteisö, jonka tavoitteena on vahvistaa nuorten osallisuutta ja hyvinvointia, tunnistaa osaamista sekä valmentaa kohti koulutusta ja työtä. Työpajatoiminta perustuu monialaiseen yhteistyöhön nuoriso-, työllisyys-, koulutus- ja sote-palveluissa.

Hankkeen toteutus

Sovinnon työpajalla pääsee tutustumaan kädentaitoihin, puu- ja pintakäsittelyalan sekä ohjausalan työtehtäviin työvaltaisesti. Työskentely tapahtuu yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti. Työpajajakso sisältää työvalmennuksen lisäksi yksilövalmennusta, jonka kautta saat tukea omien asioiden hoitamiseen ja ohjausta tavoitteidesi eteenpäin viemiseen. Työpajalla voit työskennellä 3-5 päivänä viikosta sopimuksen mukaan. Työpajapäivän pituus on viisi tuntia 9-14 välisen ajan.

Lisätietoja hankkeesta

Työpajatoimintamme edistää valmentautujien kasvua, itsenäistymistä ja osallisuutta yhteiskuntaan. Työpajayhteisö tarjoaa turvallisen ja luottamuksellisen ympäristön monenlaisista taustoista tuleville valmentautujille. He saavat positiivisia kokemuksia ryhmässä toimimisesta, yhteisön jäsenenä olemisesta, uuden oppimisesta sekä kokemuksia eri ammattialoista ja työtehtävistä. Toimintamme perustuu yhteisölliseen, työvaltaiseen valmennusotteeseen, jossa huomioidaan osallistujien yksilölliset tavoitteet.

Suomen Diakoniaopisto Aleksanteri Virta aleksanteri.v.virta@sdo.fi +358447097710