Siirry sisältöön

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, Toimitilahuoltaja, työvoimakoulutus, uranumero 721889

Hakuaika6.6.2024 - 27.8.2024
PaikkaHelsinki
Koulutusaika30.9.2024 - 31.10.2025
KoulutusalaPalvelualat
OpiskelumuotoPäiväopiskelu, Työvoimakoulutus

Tietoa koulutuksesta

Kiinnostaako siivoustyö ja haluatko työllistyä nopeasti? Vai onko sinulla jo työkokemusta siivousalasta, mutta haluaisit vahvistaa ammattitaitoasi ja suomen kieltä? Ovatko puhtauspalvelualan opinnot jääneet kesken ja haluat jatkaa opiskelua?

Koulutuksen kesto on 30.09.2024 – 31.10.2025

Loma-aika on 30.12.2024-3.1.2025 ja 30.6.-18.7.2025

Puhtausalalla pääset työskentelemään erilaisissa asiakaskohteissa. Työssä tarvitset itsenäistä työotetta, huolellisuutta ja vastuullisuutta. Tässä koulutuksessa opit suunnittelemaan ja toteuttamaan ammattitaitoisesti puhtauspalveluja esimerkiksi oppilaitoksissa, ikäihmisten palvelutaloissa, sosiaali- ja terveydenhuollon laitoksissa, päiväkodeissa, uimahalleissa, hotelleissa sekä asuin- ja toimistotiloissa.

Koulutuksen aikana suoritetaan seuraavat tutkinnon osat Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan toimitilahuoltaja ammattitutkinnosta:

– Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen (15 osaamispistettä)

– Ylläpitosiivouspalvelu (45 osaamispistettä)

Koulutus sisältää myös ensiapukoulutusta ja oppimisvalmiuksia tukevia opintoja: suomen kieli, digitaidot, työelämätaidot, matematiikka. Koulutuksessa opiskellaan paljon käytännönläheisesti työpaikoilla.

Lisäksi voit suorittaa muita tutkinnonosia riippuen lähtötasostasi ja osaamisestasi. Työvoimakoulutuksen jälkeen voit hakea opiskelemaan koko toimitilahuoltajan ammattitutkintoa tai esimerkiksi laitoshuoltajaksi. Tutustu tutkintoon https://sdo.fi/ammattitutkinnot/toimitilahuoltaja/

Koulutuspaikan osoite:

Suomen Diakoniaopisto, Alppikatu 2 A

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Kielitaitovaatimus on A2.1.

Hakeminen ja opiskelijavalinta

Hakuaika on 6.6.-27.8.2024. Valintakoe on torstaina 12.9.2024 ja siihen kutsutaan hakemuksen perusteella, joten täytä hakemuksesi huolellisesti. Saat kutsun valintakokeeseen hakuajan päättymisen jälkeen. Valintakoe sisältää haastattelun sekä tarvittaessa kielikokeen.

Jättämällä koulutushakemuksen sitoudut osallistumaan valintakokeeseen tai aloittamaan koulutuksen, jos tulet valituksi. Jos et osallistu valintatilaisuuteen, tai perut koulutukseen osallistumisen ilman pätevää syytä, TE-toimisto selvittää oikeutesi työttömyysetuuteen.

Täytä hakemus te-palveluiden nettisivuilla ’Hae tähän koulutukseen’ -painikkeen kautta. Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa tai kuntakokeilussa ennen hakuajan päättymistä. Voit myös jättää sinne paperisen hakemuksen.

Kustannukset opiskelijalle

Tässä koulutuksessa saat opiskella työttömyysetuudella (+ kulukorvaus), mikäli sen ehdot muutoin täyttyvät. Koulutus on opiskelijoille maksutonta.

Tarvitsetko lisätietoja?

Lisätietoja koulutuksesta antaa Suomen Diakoniaopiston hakupalvelut puhelimitse: Puhelin (ei tekstiviestejä): 0977502700 , sähköpostitse: info@sdo.fi , chat: www.sdo.fi . Tarkista palveluaikamme nettisivuiltamme: https://www.sdo.fi/yhteystiedot/hakupalvelu/

Tietoa työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa Koulutusneuvonnasta p. 0295 020 702 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta