Siirry sisältöön

Luova ja lämmin Lahden kampus

Suomen Diakoniaopiston Lahden kampus tarjoaa kaupungin ydinkeskustassa laadukasta ja käytännönläheistä koulutusta. Luovassa ja lämminhenkisessä ilmapiirissä on hyvä olla ja opiskella esimerkiksi sosiaali- ja terveysalaa tai kasvatus- ja ohjausalaa.

Kampuksemme sijaitsee Vuorikadulla, Dilan korttelissa. Meille on helppo tulla keskeisen sijainnin ja hyvien liikenneyhteyksien ansiosta.

Kampuksella opiskelee tulevia lähihoitajia, lastenohjaajia sekä nuoriso- ja yhteisöohjaajia. Kampuksen lisäksi opiskelijamme ovat usein työpaikoilla oppimassa eri puolilla Lahtea ja Päijät-Hämettä. Onpa meillä ollut oppisopimusopiskelijoita Pirkanmaalta saakka! Voi siis olla, että olet tavannut opiskelijoitamme tai meiltä valmistuneita osaajia esimerkiksi sosiaali- ja terveyspalveluissa tai varhaiskasvatuksessa.

Lahden kampukselta löytyy annettavaa myös työelämässä oleville ammattilaisille. Meillä voi päivittää tai hankkia lisää osaamista esimerkiksi ammatti– ja erikoisammattitutkinnoissa. Erityisyytemme Lahdessa on vahva saattohoidon osaaminen.

Laadukkaan koulutuksen lisäksi Lahden kampus sykkii luovuutta. Sen sydän on opetusteatteri Theatrum Olga, jossa kasvatuksen ja ohjauksen opiskelijat tekevät mitä hienoimpia produktioita yhdessä alueen eri toimijoiden kanssa.

Draama- ja ilmaisuopinnoilla tuemme opiskelijan kasvua ja kehitystä. Opetusteatterin yhteistyökumppaneita ovat mm. Päijät-Hämeen alueen muut oppilaitokset, päiväkodit, teatterit, yritykset ja museot. Tutustu teatterin toimintaan Theatrum Olgan Facebookista

Ammatilliset perustutkinnot

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, lastenohjaaja

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, nuoriso- ja yhteisöohjaaja

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Muut koulutukset