Siirry sisältöön

Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus, TUVA, Jatkuva haku

Hakuaika 11.1.2024 - 1.4.2024
Paikka Oulu
Koulutusala Tutkintoja edeltävät koulutukset
Opiskelumuoto Päiväopiskelu

Tietoa koulutuksesta

Ovatko tulevaisuudenhaaveesi vielä vähän epäselvät? Vai etkö yksikertaisesti ihan tiedä mikä sinua voisi kiinnostaa? Tarvitsetko erityistä tukea opiskeluun ja tulevaisuuden suunnitteluun? Tai haluatko vahvistaa arjenhallintaa, opiskelutaitoja, yhteiskunta- ja työelämätaitoja tai suomen kieltä? Ehkä tavoitteenasi on, että saisit korotettua peruskoulun arvosanoja? Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus eli TUVA tarjoaa sinulle kaikkea tätä!

Koulutuksen aikana tutustut eri aloihin ja koulutuksiin, hankit opiskelutaitoja ja perehdyt koulutukseen hakemiseen. Voit myös suorittaa ammatillisia tai lukio-opintoja. Koulutuksen jälkeen tavoitteenasi on jatkaa opintoja ammatilliseen koulutukseen tai lukioon.

TUVA-koulutuksessa voit opiskella enintään yhden vuoden. Voit opiskella myös lyhyemmän ajan, jos saat jatko-opiskelupaikan jo aikaisemmin.

Opiskelumuotona on lähimonimuotokoulutus, jossa opiskelet pääosin kampuksella päiväaikaan lähiopetuksessa. Lisäksi opiskelet työpaikalla ja itsenäisesti.

Kohderyhmä

TUVA-koulutus on tarkoitettu sinulle, joka tarvitset valmiuksia ja tukea siirtyäksesi ammatilliseen tai lukiokoulutukseen. Voit olla oppivelvollinen tai aikuinen.

Hakeminen ja opiskelijavalinta

TUVA-koulutuksen voi aloittaa kevätlukukaudella 2024.

Otamme sinuun yhteyttä pian hakemuksen tekemisen jälkeen.

Valintapäivässä haastattelemme sinut. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, voimme järjestää sinulle myös kielikokeen. Saat tiedon tästä valintapäivässä. TUVA-koulutuksessa kielitaitovaatimus on A2.2.

Saat kutsun valintapäivään sähköpostilla. Tiedotamme sinua kutsusta myös tekstiviestillä.

Liitä hakemukseen tärkeimmät opiskelu- ja kielitodistuksesi.

Kustannukset opiskelijalle

Opiskelu on maksutonta. Muille kuin oppivelvollisille voi tulla pieniä kustannuksia opiskelumateriaaleista.

Tarvitsetko lisätietoja?

Lisätietoja koulutuksesta antaa Suomen Diakoniaopiston hakupalvelut
puhelimitse: 09 7750 2700
sähköpostitse: info@sdo.fi
Tarkista palveluaikamme nettisivuiltamme: https://sdo.fi/hakupalvelu/